Opleidingsgids Hornbach

Door VHGK 4 jaar gelden
Home  /  Portfolio Item  /  Opleidingsgids Hornbach

Hornbach Nederland is een organisatie met ruim 1.400 medewerkers. Een projectbouwmarktketen waar niet alleen voor, maar ook achter de schermen veel gebeurt.

Strategie

Hornbach heeft de ambitie ook als werkgever te excelleren. Denk aan arbeidsvoorwaarden, werkomstandigheden en zelfontplooiing van medewerkers. De opdracht voor vanhulzen•gummo•kicks was samen met de afdeling HRM het beleid te bundelen en een gezicht te geven. ” Be good and tell it.” Een strategie met als eerste levensteken, vorig jaar, het personeelsblad speciaal voor Nederlandse medewerkers.

Creatie

Naast een positieve werksfeer en goede arbeidsomstandigheden is ontplooiing van medewerkers belangrijk. Bij een bedrijf als Hornbach zijn daarvoor voldoende (doorgroei)mogelijkheden Daarom is nu alle beschikbare informatie gebundeld tot één opleidingsgids: door en voor Hornbach.

Content

Vanhulzen•gummo•kicks stelde inhoud en vorm samen in nauwe samenwerking met de afdeling HRM van Hornbach. De inhoud moest compleet zijn, met antwoorden op vragen als: Hoe lang duurt een opleiding? Wat leer ik als medewerker van een bepaalde training? Welke doorgroeimogelijkheden zijn er voor mij na het behalen van een bepaald diploma of certificaat?

Alle 26 trainingen en opleidingen zijn samengebracht in een prettig leesbare en overzichtelijke opleidingstekst voor alle medewerkers van Hornbach; vormgegeven in de huisstijl van Hornbach. Kortom, een handig naslagwerk voor alle medewerkers!

Deze case gedeeld 0 keer
 000