Liever Florence

Door VHGK 4 jaar gelden
Home  /  Portfolio Item  /  Liever Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waar Florence zich iedere dag voor inzet.
Dat doet zij thuis, in woonzorgcentra, in verpleeghuizen en op het consultatiebureau. Voor alle inwoners van Delft, Den Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar.

Hoe ze precies de nieuwe pay off ‘Liever Florence’ wilde lanceren, wist zorginstelling Florence nog niet. Wat ze wel wist, was dat het echt iets anders moest worden dan de vaak inwisselbare campagnes van al die andere zorginstellingen. vanhulzen•gummo•kicks ontwikkelde een speelse, luchtige campagne met een twist. Geïntroduceerd met een guerrilla-actie op de Dag van de Zorg. 20.000 ballonen kleurden de regio Den Haag liever.

Cliënten Florence spelen de hoofdrol

Blikvanger van de campagne is de opvallende fotografie, waarin cliënten van Florence boven de grond zweven aan een oranje, hartvormige ballon. Die ballon staat symbool voor de ondersteuning en verlichting die Florence biedt. vanhulzen•gummo•kicks ontwikkelde niet alleen het creatieve concept van de campagne, maar verzorgde ook verschillende middelen: van billboards en driehoeksborden tot advertenties, trams en boomerangkaarten.

Huisstijl

Naast deze campagne heeft vanhulzen•gummo•kicks de volledige nieuwe huisstijl voor Florence ontwikkeld en uitgerold. Meer dan 100 verschillende middelen zijn er intussen ontwikkeld; zowel online als print. En nog steeds werken wij met veel plezier met Florence aan allerlei opdrachten.

 

Deze case gedeeld 0 keer
 100