It’s Amazing!

Door VHGK 4 jaar gelden
Home  /  Portfolio Item  /  It’s Amazing!

[pullquote style=”right”]‘De eerste opdracht met vanhulzen•gummo•kicks was de pr rondom ons tweejaarlijks event, de Singapore food fair. Deze samenwerking beviel zo goed dat Amazing Oriental een structurele samenwerking is aangegaan, waarbij vanhulzen•gummo•kicks ons adviseert op gebied van marketing pr, mediastrategie, media-inkoop en mediabenadering. Het is prettig werken met professionele, ervaren mensen, op hoog niveau.’ Liza Poon – directeur marketing[/pullquote]

Amazing Oriental is de meest complete Aziatische supermarkt in Nederland, met inmiddels 20 vestigingen. Opgericht in 1986 in Nederland door Gary en Mei Yee in Amsterdam aan de Nieuwmarkt. Amazing Oriental is gegroeid van 600 naar ruim 6.000 authentieke A-merken uit Azië. Van noodles tot diverse theesmaken en van kruiden tot aan allerlei soorten sauzen. Amazing Oriental heeft het in huis voor zowel de beginnende als de gevorderde kok. Van Groningen tot Maastricht en van Arnhem weer terug naar Den Haag. Het gehele assortiment is ook online te bestellen.

Amazing Oriental maakt gebruik van het brede spectrum dat wij als fullservice bureau te bieden hebben: doelgroepanalyse, mediastrategie, media-inkoop, communicatie rond uitbreiding van het netwerk en alle winkelopeningen, het ontwikkelen en vormgeven van diverse communicatiemiddelen. Wij zijn trots om voor hen te mogen werken!

Deze case gedeeld 0 keer
 000