Tweede SUBWAY restaurant opent in Sittard

Door VHGK 2 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Tweede SUBWAY restaurant opent in Sittard

Nieuwe vestiging in Sittard Ligne geopend vlakbij hogeschool

Sittard, 20 september 2016 – De SUBWAY vestiging in de Havikstraat te Sittard krijgt er een ‘zusje’ bij: een tweede vestiging in nieuwbouwgebied Ligne. Sinds 19 september kunnen studenten, bedrijven en winkelend publiek hier neerstrijken voor een smakelijke, versbereide Sub.
SUBWAY restaurants zijn favoriet bij studenten. Dat weten Roger en Ellen Offermanns uit ervaring, want zij zijn al jaren franchisenemers en Development Agent bij de SUBWAY organisatie. Zij zijn samen eigenaar van vijf SUBWAY restaurants sinds de opening van SUBWAY Sittard Ligne. “Toen wij hoorden dat hogeschool Zuyd daarheen verhuisde, was de keuze snel gemaakt. Studenten zijn dol op SUBWAY sandwiches, dus als ruim 4.500 studenten verhuizen, gaan wij hen achterna.”

Even bijvullen of bijspringen
De bedrijfsleider is Wendy Hamers, vertelt Roger Offermanns. “Zij heeft ook de leiding over de andere SUBWAY vestiging in Sittard, gevestigd in de Havikstraat. De twee locaties zitten op 20 minuten lopen van elkaar. Personeel kan dus makkelijk heen en weer lopen tussen de vestigingen om te helpen. Het team van de nieuwe vestiging bestaat uit medewerkers van het huidige restaurant in de Havikstraat en nieuwe medewerkers.”

Aansluiting op collegetijden
De nieuwe SUBWAY vestiging in Ligne heeft zitplaatsen voor zeker 24 gasten. Het restaurant is op werkdagen geopend van 9.30 tot 19.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op koopzondagen van 10.00 tot 18.00 uur.

Submarine sandwich
SUBWAY restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘Subs’. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Bij SUBWAY restaurants kunnen gasten kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met hun keuze aan versgebakken brood, groente, kaas en saus. De Sandwich Artist stelt de Sub samen in overleg met de gast en bereidt deze voor zijn ogen. Daarnaast zijn bij SUBWAY restaurants onder andere heerlijke salades en versgebakken Cookies verkrijgbaar.

Over de SUBWAY organisatie
SUBWAY restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels ruim 44.800 vestigingen in 112 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel 181 SUBWAY restaurants. Bij SUBWAY restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke Subs, bereid op versgebakken brood. Elke Sub wordt ter plekke, voor de ogen van de gast bereid. De SUBWAY formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij consumenten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000