Unieke locatie Amazing Oriental geopend

Door VHGK 2 jaar gelden
Home  /  Nieuws  /  Unieke locatie Amazing Oriental geopend

 

Vanaf vandaag in Den Haag Ypenburg de grootste Aziatische supermarkt

Den Haag, 15 augustus 2016 – Vandaag heeft Amazing Oriental in Den Haag Ypenburg de grootste Aziatische supermarkt van Nederland geopend. Na intensieve voorbereidingen kan iedereen met passie voor Aziatische gerechten vanaf nu aan de Laan van Haamstede 36 terecht. Den Haag is hiermee een totaalbeleving rijker: een supermarkt met restaurant en groothandel. Het aangrenzende distributiecentrum zal begin 2017 in gebruik worden genomen en het totaalconcept van Amazing Oriental verder completeren.

Een one-stop-shop
Vestiging Ypenburg is de twintigste vestiging van Amazing Oriental in Nederland. Aan vernieuwing in elk geval geen gebrek op de nieuwe locatie. Op een perceeloppervlakte van 14.000m² liggen een supermarkt (1.500m²), een groothandel (1.000m²), een restaurant (300m²) en een distributiecentrum (7.000m²). Alles onder één dak, goed bereikbaar (langs de A13) én voorzien van voldoende gratis parkeerruimte. “Een one-stop-shop voor de particulier en de professional”, zegt Martin Chan – Algemeen Directeur Amazing Oriental – hierover. “Een totaalbeleving voor de liefhebber van de Aziatische keuken. Ideaal om een dagje erop uit te gaan! Bovendien een mooie weergave van onze organisatie, waarbij alle disciplines van Amazing Oriental perfect samenkomen. Dat dit ook nog eens in ons dertigste jubileumjaar gebeurt, maakt ons extra trots.” De vestiging van Ypenburg is ter vervanging van de vestiging in Delft, die afgelopen zondag is gesloten.

Eigen restaurant
Dit is de eerste supermarkt van Amazing Oriental met een eigen restaurant. Een restaurant dat zeven dagen per week geopend zal zijn en ruimte biedt aan circa 120 gasten. Bovendien heeft het restaurant van Amazing Oriental een uitgebreide menukaart. Bezoekers kunnen hier terecht voor de echte smaken uit onder andere de Chinese, Japanse, Koreaanse, Indonesische of Vietnamese keuken. De ruime openingstijden zijn ideaal voor mensen die na het shoppen een hapje willen snacken of lunchen of aan het einde van de dag nog willen eten. Ook take-away is mogelijk. Openingstijden: maandag t/m donderdag en zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur, vrijdag tot 21.00 uur en zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Grand opening
De officiële opening zal na de zomervakantie plaatsvinden. Deze opening staat gepland voor vrijdag 9 september. Tijdens deze opening staat er onder andere een leeuwendans op het programma. Meer informatie volgt.

Over Amazing Oriental
Amazing Oriental is opgericht in 1986, met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels twintig vestigingen, een webshop, en er werken meer dan vijfhonderd mensen. Het hoofdkantoor van Oriental Group is gevestigd in Hoofddorp. Het aanbod van producten is in de loop der jaren uitgegroeid van zeshonderd naar meer dan tienduizend authentieke A-merken uit Azië. Een compleet assortiment voor consumenten en horecabedrijven, geleverd door een modern distributiecentrum. Meer informatie over het bedrijf en de producten is te vinden op www.amazingoriental.com.

 

 

Categories:
  Nieuws, Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000