Laatste fase bouw Amazing Oriental Den Haag van start

Door VHGK 3 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Laatste fase bouw Amazing Oriental Den Haag van start

 

Opening komend najaar Den Haag

Den Haag, 1 april 2016 – Den Haag is bijna weer een Amazing Oriental rijker. Want vandaag is de laatste fase van de bouw van een groot distributiecentrum ingegaan. Maar het is meer dan alleen een distributiecentrum. Op een terrein – direct gelegen naast de A13 – legt Amazing Oriental de laatste hand aan de ontwikkeling van een totaalconcept.  

Alles onder één dak
De ontwikkeling van het unieke concept van Amazing Oriental nadert voorzichtig het einde. Langs de A13 – aan de Laan van Haamstede in Den Haag – kan vanaf het najaar 2016 iedereen met liefde voor de Aziatische keuken probleemloos terecht. Want op het terrein met een totaaloppervlak van 13.000 m² wordt niet alleen een groot distributiecentrum (6.000m²) geopend. Ook een supermarkt (15.000m²), een groothandel (1.000m²) en een restaurant (300m²) openen de deuren. Een one-stop-shop voor de particulier én de professional. Alles onder één dak. En ook nog eens goed bereikbaar en met voldoende parkeerruimte.

‘Een uniek totaalconcept’
“Wij zijn ongelofelijk trots dat wij dit hebben weten te realiseren”, zegt Liza Poon, marketingdirecteur van Amazing Oriental. “Een vernieuwend concept waarbij al onze producten samenkomen en waardoor wij al onze consumenten tegelijkertijd van dienst kunnen zijn. Een betere manier ons als concern te presenteren, is nauwelijks denkbaar. We kunnen dan ook niet wachten onze deuren op deze prachtige locatie te openen.”

Over Amazing Oriental
Amazing Oriental is opgericht in 1986, met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels twintig vestigingen, en er werken meer dan vijfhonderd mensen. Het hoofdkantoor van Oriental Group is gevestigd in Hoofddorp (Broekermeerstraat 135). Het aanbod van levensmiddelen is in de loop der jaren uitgegroeid van zeshonderd naar meer dan achtduizend authentieke A-merken uit Azië. Een compleet assortiment voor horecabedrijven en consumenten, geleverd door een modern distributiecentrum. Meer informatie over het bedrijf en de producten is te vinden op www.amazingoriental.com.

 

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000