My EcoDrive: lagere kosten en beter voor het milieu

Door VHGK 2 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  My EcoDrive: lagere kosten en beter voor het milieu

 

 

Nieuwe online tool voor Fleet Managers en hun zakelijke rijders

Zuinig rijden is nog steeds een belangrijk thema onder Fleet Managers en zakelijke rijders, zowel vanuit een ecologisch als een economisch standpunt. Om Fleet Managers hierin te ondersteunen, heeft Total een speciale tool ontwikkeld: My EcoDrive.

Via My EcoDrive ontvangt de Fleet Manager maandelijks een rapportage met gegevens over het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van alle berijders, in vergelijking met alle andere rijders in hetzelfde wagenpark. De berijders zelf ontvangen een persoonlijke e-mail met daarin hun brandstofverbruik en CO2-uitstoot in vergelijking met die van hun collega’s, samen met diverse tips om het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen.

 

Basis voor een zuinig rijden-campagne
Berijders kunnen de rapportage makkelijk vergelijken met die van hun collega’s, hierdoor stimuleert My EcoDrive hen om hun rijstijl aan te passen. Fleet Managers kunnen dit effect zelf verder versterken door My EcoDrive te gebruiken als basis voor een zuinig rijden-campagne, in combinatie met aanvullende communicatie en incentives.

Ellen van Keulen, Marketing en Development Manager, van Total Nederland N.V.: “De tool is allereerst ontwikkeld voor de rijders. My EcoDrive geeft inzicht in de effecten van hun rijstijl en moedigt hen aan om hun prestaties te verbeteren. Op die manier maken we zuinig rijden leuker.”
Fleet Managers kunnen My Ecodrive eenvoudig aanvragen via http://total.nl/ecodrive.html.

Over Total Nederland N.V.
Total Nederland N.V. coördineert de marketing, distributie en verkoop van brandstoffen en smeerolieproducten in Nederland. Het bedrijf heeft ongeveer 200 medewerkers in dienst. In Nederland telt het netwerk van Total op dit moment zo’n 360 benzinestations. Daarnaast verkoopt Total brandstoffen aan handelaren en zakelijke eindverbruikers. Smeermiddelen worden onder de merken Total, ELF en Total Agri op de markt gebracht. Het bedrijf behoort tot de Total Groep, de op vier na grootste aardolie- en gasonderneming ter wereld. Het is een dynamische, internationale onderneming, die sterk is in productie, over een grote raffinagecapaciteit beschikt en een wereldwijd netwerk van 17.000 tankstations heeft. Voor meer informatie: www.total.nl.

 

 

 

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000