Total rolt nieuw koffieconcept uit

Door VHGK 2 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Total rolt nieuw koffieconcept uit

De grootschalige uitrol van het door Total ontwikkelde koffieconcept is na maanden voorbereiding begonnen. Hierbij heeft Total gekozen voor koffiemerk illy. Mogelijk gemaakt dankzij een samenwerkingsovereenkomst met Pelican Rouge uit Dordrecht.

Met dit nieuwe koffieconcept – juli 2015 voor het eerst in de vernieuwde shop van Station Aurora geïmplementeerd – wil Total zich onderscheiden in de markt. Naast koffie van topkwaliteit wil Total haar gasten ook een moment van rust bieden in een aangename en gezellige omgeving.

Gratis Wifi en betaalgemak
Verder krijgt een groot deel van de stations oplaadpunten voor mobiele apparaten en gratis Wifi. De gasten krijgen hiermee de mogelijkheid om onder het genot van een heerlijk kopje koffie rustig de mail en social-media te bekijken. Ook kan er een gratis krantje gelezen worden bij de koffiemachine. Bij alle Total tankstations is goede koffie dus essentieel. Maar ook aan het betaalgemak wordt gedacht. Vincent Leroy, Retail Directeur: “Klanten kunnen contactloos betalen voor koffie. En omdat alle koffiemachines zijn uitgerust met een zogenaamde voucherscanner kunnen wij ook zeer doeltreffende promoties gaan voeren.”

Over Total Nederland
Total Nederland N.V. coördineert de marketing, distributie en verkoop van brandstoffen en smeerolieproducten in Nederland. Het bedrijf heeft ongeveer 200 medewerkers in dienst. In Nederland telt het netwerk van Total op dit moment zo’n 360 benzinestations. Daarnaast verkoopt Total brandstoffen aan handelaren en zakelijke eindverbruikers. Smeermiddelen worden onder de merken Total, ELF en Total Agri op de markt gebracht. Het bedrijf behoort tot de Total Groep, de op vier na grootste aardolie- en gasonderneming ter wereld. Het is een dynamische, internationale onderneming, die sterk is in productie, over een grote raffinagecapaciteit beschikt en een wereldwijd netwerk van 17.000 tankstations heeft. Voor meer informatie: www.total.nl.

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000