Sushi in roze jasje

Door VHGK 4 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Sushi in roze jasje

Geef kleur aan je maaltijd

Hoofddorp, 24 april 2014 – Met zelfgemaakte sushi de ogen van jouw vriendinnen laten twinkelen? Wil je ze verrassen met een sprankelend alternatief voor het traditionele groenzwarte zeewier? Rol de sushi dan in smakelijke sojabladen met zachte pasteltinten. Deze caloriearme vellen zijn vanaf nu in drie kleuren – roze, oranje, groen – online verkrijgbaar via orientalwebshop.nl.

De Japanse keuken gaat om meer dan eten alleen; de beleving staat centraal. Mensen willen zich laten verrassen en verwonderen. Bijvoorbeeld door een hele andere, moderne presentatie van de gerechten. “Het oog wil ook wat”, zegt Liza Poon, marketingdirecteur van Amazing Oriental. “En poederkleuren en zachte pasteltinten vormen dé modetrend van 2014. We zien ze overal terug, op straat en in winkels, van kleding tot interieurs en etenswaar, en dus ook in sushi. Vandaar dat wij onze klanten naast de bekende norivellen nu deze sojavellen aanbieden; calorievrije producten die zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bovendien geen cholesterol bevatten. Deze nieuwe pastelkleuren zijn ideaal voor mensen met een zeewierallergie, of voor wie eens een andere smaak of tekstuur wil proberen. Kortom, de ideale basis voor een gezellig avondje sushi eten met vriendinnen.” De sojavellen (en uiteraard meer producten om sushi te maken) zijn ook verkrijgbaar via de webshop op www.amazingoriental.com.

Voor beginnende en gevorderde kok
Amazing Oriental is de grootste Aziatische supermarktketen in Nederland, met in het assortiment ruim 6.000 Aziatische en exotische A-merken. “Bij ons vindt zowel de beginnende als gevorderde kok alle denkbare Aziatische boodschappen die nodig zijn om zelf authentieke Oosterse gerechten te bereiden”, zegt Liza Poon. “In de winkel voeren we klanten mee naar het Verre Oosten om ze de Aziatische culinaire wereld te laten beleven. Bezoekers maken in onze winkels kennis met een waaier van bijzondere producten, van generatie op generatie overgedragen. We hebben bovendien een groot assortiment aan kookboeken!”

Over Amazing Oriental
Amazing Oriental is opgericht in 1986, met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels achttien vestigingen, met Rotterdam West-Kruiskade erbij negentien vestigingen, en er werken meer dan vijfhonderd mensen. Het hoofdkantoor van Oriental Group is gevestigd in Hoofddorp (Broekermeerstraat 135). Het aanbod van levensmiddelen is in de loop der jaren uitgegroeid van zeshonderd naar meer dan zesduizend authentieke A-merken uit Azië. Een compleet assortiment voor horecabedrijven en consumenten, geleverd door een modern distributiecentrum. Meer informatie over het bedrijf en de producten is te vinden op www.amazingoriental.com.

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000