Nice to meet you

Door VHGK 7 jaar gelden
Home  /  Nieuws  /  Nice to meet you

Bent u nieuw in een bedrijf, maar geen ster in speeches? Stel uzelf dan voor met een video. Leuk, origineel en allerminst slaapverwekkend! Kicks Concept & Design maakte deze animatie voor Chris, de nieuwe manager van de IT-afdeling Monsanto EMEA (East and Middle East Africa).

Het filmpje, door Chris zelf van commentaar voorzien, brengt in beeld hoe hij zijn familie en alles in St. Louis achter zich heeft gelaten om een nieuw leven in Nederland te beginnen. De video werd afgespeeld tijdens een door van Hulzen georganiseerde Monsanto-bijeenkomst in Den Haag.

Solliciteren

Dit trucje kan natuurlijk ook voor andere doeleinden worden ingezet. Het vinden van een nieuwe baan bijvoorbeeld.

Het is misschien geen garantie voor succes (zoals blijkt uit onderstaande video), maar in elk geval origineel…

Category:
  Nieuws
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000