VU Matching – Check je studiekeuze!

Door Van Hulzen 4 jaar gelden
Home  /  Portfolio Item  /  VU Matching – Check je studiekeuze!

Middelbare scholieren moeten zich op enig moment gaan oriënteren op een studie. Hoe je tot een studiekeuze komt, is voor iedereen anders. Sommigen weten al van jongs af aan wat ze willen en anderen beslissen op het laatste moment. Maar maak je een verkeerde studiekeuze, dan is dat zonde van je tijd én van je studiebeurs. Het is dus belangrijk dat een studie echt bij je past. Met ‘VU Matching’ weet een aankomende student voordat hij of zij begint aan de VU of die studie ook echt ‘matcht’.

vanhulzen•gummo•kicks kreeg de opdracht van de VU om op een compacte, aantrekkelijke manier onder de aandacht te brengen dat je je op tijd moet gaan oriënteren op een mogelijke studie aan de VU. Dit in de vorm van een animatiefilmpje, dat de essentie raakt van Vu Matching, met de focus op het ‘Waarom’. Het filmpje wordt ingezet op de website en het Youtube-kanaal van de VU, bij bijeenkomsten als introductiedagen, symposia en andere informatiegelegenheden.

Van concept tot uitvoering
vanhulzen•gummo•kicks is verantwoordelijk voor de gehele productie van het filmpje: concept, storyboard, illustraties en tekst en stemkeuze. De productie is tot stand gekomen onder onze supervisie, in samenwerking met een animator/editor en een geluidsstudio.

Deze case gedeeld 0 keer
 100