Persevent Total

Door VHGK 4 jaar gelden
Home  /  Portfolio Item  /  Persevent Total

Eind 2014 heeft Minister Opstelten het startsein gegeven voor de landelijke uitrol van de Live View-technologie van de politie bij de Total tankstations. VHGK heeft dit persevent vormgegeven, voorbereid en georganiseerd.

Dankzij Live View kunnen de meldkamers van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden van de tankstations. Zo is de politie direct op de hoogte als er een inbraak of overval (of een ander gewelddadig delict) wordt gepleegd. De tijdwinst is enorm, en dat vergroot de pakkans. Al met al gaat er natuurlijk ook een forse preventieve werking van uit. Total heeft voor deze unieke samenwerking gekozen omdat de veiligheid van medewerkers én de bezoekers vooropstaat.

Minister Opstelten was op dinsdag 9 december bij de officiële lancering van Live view aanwezig om de pers het belang en de voordelen van deze technologie uit te leggen. Het event vond plaats bij Total Aurora, het grootste tankstation van Total, langs de A4 bij Leiderdorp.

Van BNR Nieuwsradio tot RTL Boulevard

Voor veel klanten is de opkomst van het aantal journalisten belangrijk, maar waar het echt om gaat zijn de resultaten achteraf. Doelstellingen vooraf waren dan ook minimaal vijftig plaatsingen in landelijke media, vakmedia en lokale/regionale media. Deze doelstelling is ruimschoots behaald. De uitzendingen in onder andere RTL Boulevard (vanaf minuut 9), Wakker Nederland, Telegraaf TV en op BNR Nieuwsradio, Radio 1, 3 FM zijn slechts een greep uit de redacties die aandacht hebben besteed aan dit onderwerp. En dan hebben we het nog niet eens over alle schrijvende pers…

This is a sticky sidebar!!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas id est sed lacus volutpat lobortis ac non mauris. Morbi id mi vitae sem aliquam luctus. Praesent placerat feugiat dapibus.

  • Advies
Deze case gedeeld 0 keer
 200