Verbouwingscommunicatie Mauritshuis

Door VHGK 4 jaar gelden
Home  /  Portfolio Item  /  Verbouwingscommunicatie Mauritshuis

Na een ingrijpende verbouwing is het Mauritshuis in Den Haag in juni 2014 feestelijk geopend door koning Willem-Alexander.

Het Mauritshuis had de regie bij de verbouwing stevig in eigen hand. En met groot succes. Wij hebben het Mauritshuis hierbij op deelgebieden ondersteund: met een strategische aanpak voor de communicatie in aankondiging van de verbouwing, een corporate profile, een sponsorwervingsbrochure en enkele andere middelen. En met een serie mediatrainingen voor directie en staf, zowel in 2010 bij de aankondiging van de verbouwing, als in de aanloop naar de opening in 2014.

Het Mauritshuis oefent een magische aantrekkingskracht uit op zijn omgeving en dat hebben wij van heel dichtbij meegemaakt. Het was voor ons een feest om hierbij betrokken te zijn. Er zijn van die zeldzame momenten dat je eigen creativiteit er in feite nauwelijks toe doet. Dit is zo’n project: met de stuk voor stuk indrukwekkende topwerken van Hollandse Meesters uit de Gouden Eeuw in het Mauritshuis, misschien nu wel het mooiste museum van de wereld.

www.mauritshuis.nl

Deze case gedeeld 0 keer
 000