Neem plaats…

Door VHGK 4 weken gelden
Home  /  Portfolio Item  /  Neem plaats…

Als professional praat je natuurlijk graag over je product en organisatie. Maar hoe formuleer je jouw boodschap? En hoe zorg je ervoor dat de boodschap goed overkomt in bijvoorbeeld een radio- of tv-interview? Onze ervaren mediacoaches reiken praktische handvaten aan, waarmee je optimaal resultaat haalt uit de contactmomenten met de pers: voor én achter de camera.

Vaardigheden
Communicatie luistert nauw, is precisiewerk. Naast een krachtige kernboodschap, bepaalt ook de wijze waarop er gecommuniceerd wordt in belangrijke mate de efficiëntie van de boodschap. Hoe reageer jij wanneer je in de spotlight wordt gezet? Wat communiceer jij met camera en lampen op je gericht? Want hoe makkelijk praten jou ook af gaat, het blijft lastig om in één take het juiste antwoord te formuleren. Ontwikkeling van communicatieve vaardigheden, duiding van de kernboodschap. Daar is het ons om te doen.

Voorbereiding
Wij bereiden je voor op een optreden in de media, met het omgaan van issues. Omdat jouw organisatie altijd in een situatie kan geraken waarbij snel moet worden geschakeld, direct moet worden geïmproviseerd. Zonder enige voorbereiding is dit lastig en haast niet te sturen. Weet daarom hoe een kernboodschap & antwoorden krachtig en helder te formuleren. Wanneer je ook nog precies weet welke houding je dient aan te nemen en hoe jij het best overkomt op camera, ben je goed voorbereid.

Training op maat
Wij bieden daarom diverse mediatrainingen aan. Een introductie, een training specifiek gericht op een bepaald issue óf een opfriscursus. De trainingen gaan in op de media, het formuleren van de kernboodschap en het overbrengen hiervan. We oefenen voor de camera en simuleren voorkomende situaties. Praktijkgerichte cases dus, die we naar aanleiding van een intakegesprek samenstellen. Een training op maat, passend bij jou en jouw organisatie en vanuit onze inhoudelijke expertise als communicatieprofessionals.

Deze case gedeeld 0 keer
 200