#Loosduinen Leeft!

Door Van Hulzen 4 jaar gelden
Home  /  Portfolio Item  /  #Loosduinen Leeft!

Begin december 2013 heeft de Gemeente Den Haag, stadsdeel Loosduinen, ons gevraagd een sociaal jaarverslag te ontwikkelen. Een jaarverslag met hierin de hoogtepunten van stadsdeel Loosduinen over het jaar 2013. Laatste puntje van de briefing: het moest twee weken later klaar zijn …

Loosduinen Leeft binnenzijde

Het jaarverslag heeft als overkoepelend thema Loosduinen Leeft! en is geschreven voor de bewoners en de bewonersorganisatie van het stadsdeel Loosduinen. Het jaarverslag laat zien wat er in 2013 allemaal is gedaan om het stadsdeel te verbeteren.

De medewerkers van Loosduinen spelen een centrale rol in dit jaarverslag. We hebben ze allemaal geïnterviewd over hun specifieke inbreng in de activiteiten voor het stadsdeel en met de bewoners. Van groenbeheer tot kindvriendelijke wijken en van jongerenparticipatie tot wegbeheer. Daarnaast hebben we ze in hun eigen werkomgeving gefotografeerd. Het eindresultaat is een product om trots op te zijn. Een mooi, kleurrijk en volledig jaarverslag, met korte verhalen over successen en verbeterpunten in 2013: #Loosduinen Leeft! En dat allemaal in kort tijdsbestek uitgevoerd en opgeleverd!

 

 

Deze case gedeeld 0 keer
 000