Brandweer Hollands Midden, behulpzaam, deskundig en daadkrachtig

Door VHGK 4 jaar gelden
Home  /  Portfolio Item  /  Brandweer Hollands Midden, behulpzaam, deskundig en daadkrachtig

Brandweer Hollands Midden omvat 24 gemeentelijke brandweerkorpsen. Met bijna 1.400 medewerkers is deze veiligheidsregio* dagelijks actief om de veiligheid van de inwoners in dit gebied te vergroten.

Vanhulzen•gummo•kicks geeft de Brandweer Hollands Midden advies over de communicatie-uitingen en neemt de vormgeving en productie uit handen. Op deze manier hebben we voor deze opdrachtgever inmiddels verschillende middelen mogen maken.

Mooi project is het digitale jaarverslag, dat wij sinds enkele jaren voor onze rekening nemen. Iets heel anders was de schrijfwijzer voor interne, zakelijke correspondentie. Andere uitingen die wij de Veiligheidsregio Brandweer Hollands Midden hebben ontwikkeld, zijn infographics, templates voor Word-sjablonen, social media en de mailmonitor, en allerlei voorkomende producties van huisstijlmiddelen.

*Het werkgebied van Brandweer Hollands Midden strekt zich uit van de noordelijke rand van Zuid-Holland, de Bollenstreek, via het Groene Hart tot en met de Krimpenerwaard in het Zuiden. Het gebied omvat 768.645 inwoners (peildatum januari 2013).

Deze case gedeeld 0 keer
 000