Juf Simone uit Echt is populairste juf van het land

Door VHGK 3 maanden gelden
Home  /  Nieuws  /  Juf Simone uit Echt is populairste juf van het land

Leerkracht basisschool Patricius beleeft verrassende laatste schoolweek

Echt, 5 juli 2018 – Juf Simone van groep 5 van basisschool Patricius is verkozen tot de populairste juf van Nederland. De afgelopen weken konden ouders en leerlingen hun favoriete juf of meester nomineren voor deze titel. Een ludieke actie van bloemenspecialist Fleurop. Simone van Cruchten uit Echt kreeg de meeste stemmen en werd vandaag op onvergetelijke wijze in de bloemen gezet.

Met een smoesje werd juf Simone vanochtend uit de klas gehaald. Vervolgens overlaadden de kinderen van groep 5 haar met bloemen. Daarna was het de beurt aan Bloemenhuis Dingelstad. Eigenaren Paul en Elian Cleven-Hölgens verzorgden een workshop bloemschikken voor de hele klas. De juf was ontroerd door dit gebaar: “Ik ben sprakeloos. Ik had dit totaal niet zien aankomen en weet ook niet wat ik moet zeggen. Wat een ontzettend mooi gebaar en wat mooi om zo dit schooljaar met mijn klas af te sluiten!”

Laatste schoolweek
Simone van Cruchten werkt al twaalf jaar op basisschool Patricius. Ze was zelf leerling op deze school, liep er stage en geeft er met veel plezier les. Deze week was voor haar ook echt de laatste schoolweek, want vanaf het nieuwe schooljaar gaat zij lesgeven op basisschool ’t Breerke in Maasbracht aan groep 5. Uit het grote aantal stemmen dat ze kreeg, blijkt wel dat de leerlingen van basisschool Patricius Simone zullen missen.

Jaar lang gratis bloemen
Vanaf 20 juni konden ouders en leerlingen via de website van Fleurop stemmen op hun favoriete juf of meester. Duizenden aanmeldingen kwamen binnen. Jeroen de Zwart, algemeen directeur van Fleurop, laat weten: “Leraren zijn ontzettend belangrijk. Ze steunen je bij de opvoeding van je kind. Samen met ouders leggen ze de basis voor de toekomst. Via onze ‘Bedankt dat je me hebt laten groeien’-campagne wilden we aandacht vragen voor deze beroepsgroep en ouders inspireren om hen in de laatste schoolweek te bedanken.” Naast de verrassing van vanochtend wint juf Simone ook een schooljaar lang gratis bloemen.

Over Fleurop
Fleurop Interflora Nederland is al meer dan 96 jaar (sinds 1921) gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn meer dan 1.050 bloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. Met de rijke geschiedenis en deskundigheid van de organisatie bedient Fleurop dagelijks zowel de particuliere als zakelijke markt. Fleurop werd door het WUA! al viermaal bekroond met een eerste plaats bij de Performance Scan Bloemen (2013, 2014, 2015 en 2016) en won twee keer de titel ‘Beste Website’ bij hetzelfde instituut. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: kwaliteit, service (waaronder ‘same-day-delivery’), samenwerking, eerlijkheid (transparante prijsstelling) en passie voor het vak. Kijk voor meer informatie op www.fleurop.nl.

Categories:
  Nieuws, Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000