Fleurop breidt online assortiment uit met kamerplanten

Door VHGK 3 weken gelden
Home  /  Persberichten  /  Fleurop breidt online assortiment uit met kamerplanten

Planten steeds populairder cadeauartikel

Veenendaal, 24 juli 2018 – Vanaf vandaag kun je via fleurop.nl naast bloemen ook planten laten bezorgen. De bloemenspecialist heeft een mix van bloeiende en groenblijvende kamerplanten aan haar assortiment toegevoegd en speelt daarmee in op de toenemende vraag van consumenten naar groen.

“Planten zijn ongekend populair”, vertelt Jeroen de Zwart, algemeen directeur van Fleurop. “Steeds meer mensen zijn zich bewust van hun luchtzuiverende werking. Ze laten je huis letterlijk ademen. Naast het feit dat het heel gezond is planten in huis te hebben, zorgen ze ook voor een flinke dosis sfeer en zijn ze niet meer weg te denken uit het interieur. De vraag naar kamerplanten blijft stijgen en we signaleren dat ze steeds vaker als cadeauartikel worden gekocht.”
Kijk voor meer informatie ook op https://www.fleurop.nl/bloemen-bestellen/planten/

Same day delivery
Het assortiment bestaat zowel uit bloeiende kamerplanten, zoals de orchidee en anthurium, als groenblijvende exemplaren, zoals de pannenkoekenplant of de Aloë Vera vetplant. De Zwart vervolgt: “Met de verkoop van deze kamerplanten spelen we echt in op de vraag naar planten als geschenkartikel. Ter felicitatie bij een housewarming of de ingebruikname van een nieuw kantoor bijvoorbeeld. Het is een logische aanvulling op ons bloemenassortiment.” Net als bij het bestellen van boeketten geldt de regel: voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog bezorgd.

Over Fleurop
Fleurop Interflora Nederland is al meer dan 96 jaar (sinds 1921) gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn meer dan 1.100 bloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. Met de rijke geschiedenis en deskundigheid van de organisatie bedient Fleurop dagelijks zowel de particuliere als zakelijke markt. Fleurop werd door het WUA! al viermaal bekroond met een eerste plaats bij de Performance Scan Bloemen (2013, 2014, 2015 en 2016) en won twee keer de titel ‘Beste Website’ bij hetzelfde instituut. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: kwaliteit, service (waaronder ‘same-day-delivery’), samenwerking, eerlijkheid (transparante prijsstelling) en passie voor het vak. Kijk voor meer informatie op www.fleurop.nl.

 

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000