Beestenboel bij Amazing Oriental

Door VHGK 7 maanden gelden
Home  /  Nieuws  /  Beestenboel bij Amazing Oriental

Chinees nieuwjaarsfeest groot succes

Eindhoven, 26 februari 2018 – Zaterdag 24 februari was het een beestenboel bij Amazing Oriental. Dansende leeuwen en vrolijke hondensnoetjes trokken veel bekijks in de Langdonkenstraat. De Aziatische supermarkt pakte uit met een feest ter ere van haar tienjarig bestaan én het Chinees Nieuwjaar.

Honderden bezoekers vierden het Chinees Nieuwjaar bij Amazing Oriental, de enorme Aziatische supermarkt met driehonderd verschillende smaken noedels. De traditionele leeuwendans mocht natuurlijk niet ontbreken en er was volop gelegenheid om Aziatische lekkernijen te proeven. Ter ere van het nieuwe Jaar van de Hond werden kinderen geschminkt als hond. Amazing Oriental Eindhoven vierde hiermee haar tienjarig bestaan.

 

Categories:
  Nieuws, Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000