Shopconcept COSIE van Total slaat aan

Door VHGK 9 maanden gelden
Home  /  Persberichten  /  Shopconcept COSIE van Total slaat aan

 

Shopconcept COSIE van Total slaat aan

Dinsdag presentatie op Tankstation Vakbeurs in Houten

 

Den Haag, 6 november 2017 – Dinsdag 14 november presenteert Total op de Tankstation Vakbeurs 2017 het nieuwe shopconcept voor de tankstationondernemer: COSIE. COSIE staat voor Coffee, Sandwich, Inspiration & Experience.

COSIE is vorig jaar uitgerold binnen het eigen netwerk van Total tankstations. De behaalde resultaten en klantwaardering waren zo positief, dat Total COSIE nu ook aan haar tankstationondernemers gaat voorstellen. Het nieuwe shopconcept is modulair en kan op maat van ieder tankstation worden toegepast. Het blijkt een echte klantenbinder.

Eigenlijk is COSIE méér dan een shopconcept. Het is een omgeving waar klanten als gasten worden verwend met koffie van barista-kwaliteit, verse sapjes, culinaire sandwiches en een restaurantgevoel. Frisse kleuren, alle ruimte, luxe toiletten: COSIE maakt het tankstation tot een plek waar weggebruikers graag komen én terugkomen. En waar ze vriendelijk verleid worden om méér te kopen dan brandstof alleen. Daarmee zal COSIE het rendement van tankstations een flinke boost geven.

Total presenteert het COSIE-shopconcept op dinsdag 14 november tijdens de Tankstation Vakbeurs in Expo Houten. De Tankstation Vakbeurs is gratis toegankelijk voor het publiek. Een gastvrij Total-team staat klaar om bezoekers kennis te laten maken met het meest vernieuwende concept in de tankstationbranche.

Via Total is het mogelijk om de beurs kosteloos te bezoeken door aan te melden via www.total.nl/tankstations/tankstationvakbeurs.

 

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000