Fleurop zet mantelzorgers in het zonnetje

Door VHGK 11 maanden gelden
Home  /  Nieuws  /  Fleurop zet mantelzorgers in het zonnetje

Bloemen voor mantelzorgers tijdens onthulling Mantelzorg Mozaïek

Veenendaal, 7 november 2017 – Maar liefst 4 miljoen Nederlanders helpen belangeloos iemand in hun omgeving. Bij huishoudelijke taken, persoonlijke verzorging, administratie en andere vormen van mantelzorg. Fleurop draagt deze hulpvaardige vrouwen en mannen een warm hart toe. Vrijdag 10 november, op de Dag van de Mantelzorg, zet Fleurop mantelzorgers in de bloemen. Zij werkt daarvoor samen met Mezzo, de landelijke vereniging die opkomt voor iedereen die belangeloos voor een naaste zorgt.

Mantelzorg is geen sinecure. Van de 4 miljoen mantelzorgers in Nederland zijn er 610.000 die een ander langer dan drie maanden en meer dan acht uur per week helpen. Meer dan 80% daarvan heeft ook een betaalde baan en doet het mantelzorgen dus naast zijn of haar werk. Hoewel het intensief is, brengt mantelzorg ook veel positiviteit, vertelt Josien van Eijk, communicatieadviseur Mezzo: “Mantelzorgen kent vele momenten van persoonlijk geluk, waardering, ontroering en dankbaarheid.”

Antje Monteiro onthult Mantelzorg Mozaïek
De Dag van de Mantelzorg staat dit jaar in het teken van die waardevolle momenten. Mezzo riep mantelzorgers op hun mooiste mantelzorgmoment te delen en bundelde deze in een digitaal mozaïek. In het bijzijn van 120 mantelzorgers wordt het Nationaal Mozaïek van mooie mantelzorgmomenten op 10 november in Amersfoort onthuld door Antje Monteiro. Fleurop zet alle aanwezigen in de spotlights en zorgt voor een passend aandenken op deze feestelijke dag. Michel van Slingerland, marketing- en salesmanager van Fleurop: “Wij zijn vereerd dat we ons kunnen inzetten voor Mezzo en de mantelzorgers met bloemen in het zonnetje kunnen zetten. Een boeket is meer dan een tastbaar cadeau, het bezorgt een goed gevoel.”

Categories:
  Nieuws, Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000