Gemeente Rotterdam kiest voor VHGK

Door VHGK 1 jaar gelden
Home  /  Nieuws  /  Gemeente Rotterdam kiest voor VHGK

De zoektocht naar de beste communicatiebureaus voor Rotterdam brengt de stad naar Voorschoten. vanhulzen•gummo•kicks [VHGK] mag de komende jaren voor de gemeente Rotterdam aan de slag. De opdracht, gegund na een Europese aanbesteding, omvat creatieve, onderscheidende en effectieve communicatie- en vormgevingsopdrachten.

VHGK is trots om te gaan werken voor deze wereldstad. “Rotterdam is een stad met internationale allure. Wij kijken uit naar de samenwerking en gaan ons met veel enthousiasme storten op de communicatievraagstukken van de gemeente”, aldus Petra Langeveld, partner bij VHGK.

Over VHGK
VHGK staat voor vanhulzen•gummo•kicks. Een fullservicebureau voor geïntegreerde communicatie vanuit de disciplines strategie, creatie en content. Gevestigd in Voorschoten met alles onder een dak: adviseurs, projectmanagers, social media-specialisten, vormgevers, media-inkoop en tekstschrijvers. In totaal werken bij VHGK 18 professionals, ondermeer voor de gemeente Haarlemmermeer, de provincie Zuid-Holland, Rijkswaterstaat, SUBWAY, Edet, Sanquin, de Vrije Universiteit, Arbo Unie, Tempo, Brandweer Hollands Midden, Fleurop en Hornbach Bouwmarkt Nederland.

 

Categories:
  Nieuws, Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000