Evelien is de beste!

Door VHGK 2 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Evelien is de beste!

Het jonge team van bloemenwinkel ‘Bij Evelien’ uit Gilze mag zich een jaar lang ‘Beste Fleurop Bloemist van Nederland’ noemen. 7 februari werden zij tijdens de 100% NL Awards gehuldigd als winnaar van de verkiezing. Eigenaar Evelien Timmermans: “We zijn ontzettend blij dat onze klanten massaal hebben gestemd. Ik heb al een mooi plekje voor de award in gedachten.” 

Met dertien jaar ervaring in het bloemistenvak opende Timmermans in maart 2015 haar bloemenwinkel ‘Bij Evelien’ in Gilze. Nu, bijna twee jaar later, hebben zij en haar team een groot aantal fans opgebouwd. Veel van hen komen niet alleen in de winkel, maar volgen `Bij Evelien’ ook op social media. Begin januari verscheen de oproep op Facebook om te stemmen voor de Beste Fleurop Bloemist-verkiezing. Daar werd volop gehoor aan gegeven: in totaal stemden ruim 10.000 consumenten.

Feestelijke avond
Tot en met 30 januari kon iedereen stemmen op zijn of haar favoriete Fleurop bloemist. Daarna kreeg Timmermans bericht dat `Bij Evelien’ tot de tien finalisten behoorde. “Groot feest, natuurlijk, want nu mochten we met onze partners als vip naar de 100% NL Awards.” Daar werd al snel bekend dat zij de award voor Beste Bloemist van Nederland in ontvangst mochten nemen. “Niet verwacht, wel gehoopt.” Het jonge team van `Bij Evelien’ genoot van een feestelijke avond, terwijl de felicitaties binnenstroomden. “Mijn man werd er vanochtend op het schoolplein al mee gefeliciteerd”, aldus Timmermans. De award krijgt een goed zichtbare plaats op een rek achter de toonbank.

Over Fleurop
Fleurop Interflora Nederland is meer dan 95 jaar (sinds 1921) gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn meer dan 1.100 bloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. Met de rijke geschiedenis en deskundigheid van de organisatie bedient Fleurop dagelijks zowel de particuliere als zakelijke markt. Fleurop werd door het WUA! al viermaal bekroond met een eerste plaats bij de Performance Scan Bloemen (2013, 2014, 2015 en 2016) en won twee keer de titel ‘Beste Website’ bij hetzelfde instituut. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: kwaliteit, service (waaronder ‘same-day-delivery’), samenwerking, eerlijkheid (transparante prijsstelling) en passie voor het vak.

 

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000