Nieuw SUBWAY restaurant met drive bij A8 Oostzaan

Door VHGK 2 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Nieuw SUBWAY restaurant met drive bij A8 Oostzaan

Zesde vestiging van eigenaar Robert Metz

Op de Thorbeckeweg nabij Oostzaan is het een komen en gaan van auto’s. De perfecte plek voor een SUBWAY restaurant met drive-through, vond ondernemer Robert Metz. Daarom opent hij hier vandaag zijn zesde vestiging, die 7 dagen per week geopend is. Een mooie stap voor Metz en zijn personeel: “We zijn een groot bedrijf aan het worden.”

Gratis parkeren
De nieuwe SUBWAY vestiging ligt op bedrijventerrein de Ambacht aan de Thorbeckeweg. Eigenaar Robert Metz: “Hier rijden dagelijks circa 36.000 auto’s langs. Onder deze automobilisten zijn ongetwijfeld fans van de Spicy Italian, de Chicken Teriyaki en andere lekkere Subs. Zij rijden zo door de drive-thru voor een Sub ‘to go’, of ze parkeren gratis op een van de vele plekken om in ons restaurant van een versbereide Sub te genieten.”

Groeimogelijkheden voor talentvolle medewerkers
Metz, die al eerder SUBWAY vestigingen opende in Lelystad, Almere, Amersfoort en Nieuwegein, heeft zijn ambities meer dan waargemaakt. Zijn carrière begon in de IT, maar enkele jaren geleden maakte hij een switch die tot op de dag van vandaag goed bevalt. “Met inmiddels 6 vestigingen zijn we een groot bedrijf aan het worden. Dat biedt alleen maar voordelen. We hebben personeel meer te bieden. Voor talentvolle medewerkers hebben we meer mogelijkheden voor opleiding en er zijn meer doorgroeimogelijkheden.”

Tot elf uur ’s avonds
De nieuwe vestiging van SUBWAY is op werkdagen geopend van 7.00 tot 23.00 uur. In het weekend van 10.00 tot 23.00 uur. In het restaurant is plek voor 40 gasten. In de lente wil Metz uitbreiden met 30 plekken op het terras.

Submarine sandwich
SUBWAY restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘Subs’. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Bij SUBWAY restaurants kunnen gasten kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met hun keuze aan versgebakken brood, groente, kaas en saus. De Sandwich Artist stelt de Sub samen in overleg met de gast en bereidt deze voor zijn ogen. Daarnaast zijn bij SUBWAY restaurants onder andere heerlijke salades en versgebakken Cookies verkrijgbaar.

Over de SUBWAY organisatie
SUBWAY restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels ruim 44.800 vestigingen in 112 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel 183 SUBWAY restaurants. Bij SUBWAY restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke Subs, bereid op versgebakken brood. Elke Sub wordt ter plekke, voor de ogen van de gast bereid. De SUBWAY formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij consumenten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000