2016: Meer mannen aan de botox

Door VHGK 2 jaar gelden
Home  /  Nieuws  /  2016: Meer mannen aan de botox

Het taboe op ingrepen verdwijnt, merkt de Elzen Kliniek

Naarden, 20 december – Mannen stappen steeds vaker naar de cosmetisch arts voor een botox- of fillerbehandeling. Die trend signaleert de Elzen Kliniek, injectable specialist in Naarden. Dr. Helga van den Elzen: “Het wordt steeds gebruikelijker om je niet zomaar neer te leggen bij de gevolgen van het ouder worden, ook voor mannen. Wij verwachten in 2017 dan ook dat de stijging in het aantal mannelijke cliënten verder doorzet.”

Van den Elzen, die 20 jaar ervaring heeft op injectable gebied, zag het taboe op ingrepen in 2016 verder afnemen. “Over botox- en fillerbehandelingen wordt allang niet meer zo geheimzinnig gedaan. Veel van onze cliënten vertellen er open over als hun omgeving ernaar vraagt. Wat we ook merken, is dat mensen niet zozeer problemen hebben met ouder worden, maar wel met een uitstraling die niet bij hen past. Een altijd aanwezige frons bijvoorbeeld, of droevige hangwangen. Vooral mannen komen om die reden in de kliniek. Waar botox vroeger taboe was, laten zij hun ‘boze’ frons nu graag behandelen.” Het komt ook regelmatig voor dat mannen de Elzen Kliniek bezoeken voor het behandelen van ernstige wallen.

Over de Elzen Kliniek
De Elzen Kliniek is de enige professionele kliniek in Nederland die is gespecialiseerd op het gebied van injectables. Elke behandeling is gebaseerd op wetenschap. De drijvende kracht achter de kliniek is dr. Helga van den Elzen. Zij is de grondlegster van injectables in Nederland en een internationale autoriteit op haar vakgebied. Met ruim 20 jaar ervaring heeft zij meer dan 25.000 injectablebehandelingen op haar naam staan. De Elzen Kliniek is als enige injectables kliniek gecertificeerd met het ZKN-keurmerk voor zelfstandige klinieken. www.elzenkliniek.nl

Categories:
  Nieuws, Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000