Uitbreiding nieuw shop- en foodconcept Café Bonjour bij Total

Door VHGK 2 jaar gelden
Home  /  Nieuws  /  Uitbreiding nieuw shop- en foodconcept Café Bonjour bij Total

Na Total Leiderdorp, Schiebroek en Zaandam volgen meer stations de weg naar het nieuwe shop- en foodconcept van Total Nederland. Bij de uitbreiding van het concept `Café Bonjour’ worden drie stations onder handen genomen, waarbij ook hier weer de complete beleving van de gast centraal staat.

Total Palmpol in Terschuur en Total ’t Haasje in Maarheeze zullen het volledige Café Bonjour-concept overnemen. Total Kerkeind in Moergestel zal hiervan de light versie aannemen. Total wil op deze manier het bewezen succesvolle concept uitbreiden. Palmpol is de eerste nieuwe locatie die aan de beurt is en zal vanaf vandaag te bewonderen zijn.

“De beleving van onze gasten is voor ons van het grootste belang. Dit betreft niet alleen de uitstraling van de shop, maar ook de versheid van de producten die we aanbieden. Dit wordt benadrukt door het on the spot bereiden van de broodjes. Verser dan dat, kan niet. De koffie die geschonken wordt, is van baristakwaliteit”, stelt Geert Houbrechts, Directeur Retail Total Nederland.

Complete beleving
Ook in deze stations is er gratis wifi aanwezig. Zo kan een moment onderweg een rustpunt worden waar je je mail of social media kunt bekijken. De gezellige en ontspannen sfeer wordt versterkt door de muziek op de achtergrond. Het concept nodigt uit om net even langer te blijven.

Na een betaald toiletbezoek krijgt de gast een voucher ter waarde van 50 eurocent om in de shop te gebruiken. Klanten die meedoen aan het Total loyaliteitsprogramma TOTAL Club, mogen gratis gebruikmaken van de toiletfaciliteiten.

Total verbetert steeds de services die ze aanbiedt. Geert Houbrechts voegt toe: “We stellen onszelf altijd de vraag, niet alleen hoe we de hoogste kwaliteit, maar ook hoe we de beste aanbiedingen aan onze gasten kunnen presenteren. Daarom zullen we ook op deze locaties de interessantste meal en koffie-deals aanbieden.”

Over Total Nederland
Total Nederland N.V. coördineert de marketing, distributie en verkoop van brandstoffen en smeerolieproducten in Nederland. Het bedrijf heeft ongeveer 200 medewerkers in dienst. In Nederland telt het netwerk van Total op dit moment zo’n 360 benzinestations. Daarnaast verkoopt Total brandstoffen aan handelaren en zakelijke eindverbruikers. Smeermiddelen worden onder de merken Total, ELF en Total Agri op de markt gebracht. Het bedrijf behoort tot de Total Groep, de op vier na grootste aardolie- en gasonderneming ter wereld. Het is een dynamische, internationale onderneming, die sterk is in productie, over een grote raffinagecapaciteit beschikt en een wereldwijd netwerk van 17.000 tankstations heeft. Voor meer informatie: www.total.nl.

Categories:
  Nieuws, Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000