Hagelnieuw modern SUBWAY restaurant in Rijssen

Door VHGK 2 jaar gelden
Home  /  Nieuws  /  Hagelnieuw modern SUBWAY restaurant in Rijssen

Droom Stefan Uneken komt uit 

Rijssen, 13 oktober 2016 – Jarenlang droomde hij er al van, maar vandaag is het werkelijkheid geworden: Stefan Uneken opent zijn tweede SUBWAY-vestiging, dit keer in zijn woonplaats Rijssen. In een hoog, markant pand met veel lichtinval en een moderne ambiance. Vanaf vandaag kan het Rijssense publiek hier terecht voor de bekende Subs, salades of koffie met een Cookie.

Uneken begon ooit bij een fastfoodketen, waar hij 15 jaar werkte en uiteindelijk 3 restaurants onder zijn hoede had. “De volgende uitdaging was voor mijzelf beginnen. Omdat het concept van SUBWAY-restaurants mij erg aansprak, wilde ik graag een SUBWAY-vestiging beginnen in Rijssen, want daar liggen mijn roots. Daar was destijds geen gelegenheid voor. Daarom ben ik eerst een SUBWAY-restaurant begonnen in Hardenberg. Nu, twee jaar later, is het toch gelukt.” De opening van zijn nieuwe filiaal is een hoogtepunt in Unekens carrière.

Volop licht en ruimte
Het nieuwe SUBWAY-restaurant is gevestigd in de Haarstraat, in een uniek pand met puntdak tegenover de HEMA. Uneken heeft veel zorg besteed aan de inrichting: “Door de hoge ramen is er veel daglicht als je binnenloopt. Je kunt hier heerlijk neerploffen op de stoelen met armleuningen, maar er zijn ook bankjes tegenover elkaar en barkrukken, die vaak bij jongeren favoriet zijn. En alles is hagelnieuw.”

Maandag t/m zaterdag geopend
De Rijssense SUBWAY-vestiging van maandag tot en met zaterdag geopend, van 9.00 tot 19.00 uur. Op donderdag, koopavond, zelfs tot 21.00 uur. Het restaurant gaat ook bezorgservice aanbieden, waarschijnlijk vanaf januari 2017.

Submarine sandwich
SUBWAY restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘Subs’. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Bij SUBWAY restaurants kunnen gasten kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met hun keuze aan versgebakken brood, groente, kaas en saus. De Sandwich Artist stelt de Sub samen in overleg met de gast en bereidt deze voor zijn ogen. Daarnaast zijn bij SUBWAY restaurants onder andere heerlijke salades en versgebakken Cookies verkrijgbaar.

Categories:
  Nieuws, Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000