SUBWAY gaat verder aan de Snipperling

Door VHGK 2 jaar gelden
Home  /  Nieuws  /  SUBWAY gaat verder aan de Snipperling

Rustpunt voor klussers en woonwinkelaars

Deventer, 29 september 2016 – SUBWAY fans in Deventer en omgeving kunnen hun hart ophalen: vandaag is een nieuwe vestiging geopend, aan de Snipperling. Voor de zomer werd het SUBWAY restaurant in de Lange Bisschopsstraat gesloten, vanwege de daling van het aantal passanten. Nu gaat het SUBWAY team verder in een nieuwe vestiging aan de woonboulevard. Bijkomend voordeel: je kunt er gratis parkeren.

Els Holterman, die 8 jaar lang de vestiging in de Lange Bisschopsstraat runde, is blij dat de verhuizing nu een feit is: “Het heeft even geduurd, maar gelukkig zijn we weer open. We gaan weer met veel plezier Subs bereiden en bezorgen. Ons nieuwe restaurant zit voor de Gamma, in runshoppingcenter de Snipperling. Een uitkomst voor klussers met grote trek. Maar ook voor mensen die hun ronde langs woonwinkels even willen onderbreken. Iedereen is welkom voor een smakelijke lunch of een kop koffie met een Cookie.”

Zelf langsrijden of bestellen
In Deventer is veel vraag naar bezorging van Subs, vertelt Holterman. “Vanuit de vorige vestiging bezorgden wij al veel, met name in de avond. Nu we op een industrieterrein gevestigd zijn, verwachten we ook bestellingen van de bedrijven die daar zitten. En wat deze plek ook fijn maakt: we zijn makkelijker te bereiken met de auto. Vanaf de snelweg kun je het SUBWAY restaurant nog niet zien, maar als je afslag Deventer Oost neemt, ben je er zo! En parkeren is hier gratis.”

Van negen tot negen
De nieuwe vestiging van SUBWAY is maandag tot en met zaterdag geopend van 9.00 tot 21.00 uur. Op zondag van 11.00 tot 19.00 uur.

Submarine sandwich
SUBWAY restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘Subs’. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Bij SUBWAY restaurants kunnen gasten kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met hun keuze aan versgebakken brood, groente, kaas en saus. De Sandwich Artist stelt de Sub samen in overleg met de gast en bereidt deze voor zijn ogen. Daarnaast zijn bij SUBWAY restaurants onder andere heerlijke salades en versgebakken Cookies verkrijgbaar.

Over de SUBWAY organisatie
SUBWAY restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels ruim 44.800 vestigingen in 112 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel 180 SUBWAY restaurants. Bij SUBWAY restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke Subs, bereid op versgebakken brood. Elke Sub wordt ter plekke, voor de ogen van de gast bereid. De SUBWAY formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij consumenten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.

Categories:
  Nieuws, Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 100