Satellite Subs voor techneuten in de dop

Door VHGK 2 jaar gelden
Home  /  Nieuws  /  Satellite Subs voor techneuten in de dop

Nieuw SUBWAY restaurant op campus TU Eindhoven (TU/e)

Eindhoven, 7 september 2016 – De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is razend populair bij studenten uit binnen- en buitenland. En studenten gaan graag naar SUBWAY restaurants. Daarom krijgt Eindhoven, naast de locatie op de Hightech Campus, nog een SUBWAY vestiging op het universiteitsterrein. Het is de vierde vestiging in Eindhoven. Dit is een zogenoemde satellite locatie.

Jeffrey Peters, Development Agent van de regio Zuid-Nederland legt uit: “Een satellite locatie is een tweede locatie van een restaurant, puur voor uitgifte van Subs. In de vestiging op de Hightech Campus wordt het brood gebakken en de groente gesneden, zodat de sandwiches in het satellite restaurant kunnen worden belegd. Klanten kunnen dus nog steeds kiezen welke soort brood, beleg en groenten ze willen. In het buitenland zie je dit concept veel vaker. In voetbalstadions bijvoorbeeld. In Nederland is dit de eerste satellite locatie.”

Wens van studenten
De nieuwe locatie is gevestigd in het food court van het auditorium op de campus. Dit is toegankelijk voor iedereen die daar een Sub, salade of drankje wil nuttigen. Maar het zijn vooral studenten die hier zullen komen, verwacht Peters: “De universiteit hield onlangs een enquête onder studenten. Daaruit bleek dat zij qua voorzieningen graag SUBWAY en andere internationale ketens in de buurt hebben. Met deze vestiging worden zij op hun wenken bediend. ”

Collegetijden
De nieuwe vestiging van SUBWAY zal in eerste instantie van maandag tot en met vrijdag geopend zijn van 10.00 tot 16.00 uur, in aansluiting op de collegetijden van de studenten. In het tweede kwartaal van het studiejaar zullen deze openingstijden verruimd worden. Tijdens de openingsdag heeft de SUBWAY vestiging 500 gratis Subs weggegeven om studenten kennis te laten maken met het aanbod. Vrumona Unilever ondersteunde deze actie met gratis drankjes.

Submarine sandwich
SUBWAY restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘Subs’. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Bij SUBWAY restaurants kunnen gasten kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met hun keuze aan versgebakken brood, groente, kaas en saus. De Sandwich Artist stelt de Sub samen in overleg met de gast en bereidt deze voor zijn ogen. Daarnaast zijn bij SUBWAY restaurants onder andere heerlijke salades en versgebakken Cookies verkrijgbaar.

Over de SUBWAY organisatie
SUBWAY restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels ruim 44.800 vestigingen in 112 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel 179 SUBWAY restaurants. Bij SUBWAY restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke Subs, bereid op versgebakken brood. Elke Sub wordt ter plekke, voor de ogen van de gast bereid. De SUBWAY formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij consumenten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.


Categories:
  Nieuws, Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000