Subway restaurant in bouwmarkt Nieuwegein

Door VHGK 2 jaar gelden
Home  /  Nieuws  /  Subway restaurant in bouwmarkt Nieuwegein

 

Klussen met een goed gevulde maag     

Op industrieterrein Laagraven is een nieuwe SUBWAY vestiging geopend. Een bijzondere, want het gaat om een filiaal in de Karwei bouwmarkt. Klussers en passanten kunnen hier genieten van een Chicken Teriyaki, Spicy Italian of een Veggie Patty. Franchisenemer Robert Metz ziet veel mogelijkheden in deze regio.

Deze nieuwe vestiging past in de trend om SUBWAY restaurants te vestigen op bijzondere locaties.” Andere niet-traditionele locaties waar de SUBWAY formule zich op richt, zijn bijvoorbeeld universiteitsgebouwen, drive-thru locaties en tankstations. Op industrieterrein Laagraven is veel bedrijvigheid, vertelt Metz. “Deze plek ligt langs een drukke weg, dichtbij de kruising met de A12. Een tussenstop voor een smakelijke lunch is dan snel gemaakt. Ook door mensen die het bedrijventerrein bezoeken.”

Shop in shop
Metz draait al 7,5 jaar mee als SUBWAY-franchisenemer. De nieuwe vestiging in Nieuwegein is zijn vijfde SUBWAY-restaurant. “Het is voor mij wel de eerste keer dat ik een shop in shop open. Deze vestiging is als tweede van Nederland in een bouwmarkt gevestigd. Hier kunnen vakmensen en doe-het-zelvers hun bezoek aan de Karwei combineren met een lekkere lunch of lichte avondmaaltijd. Onze versbereide Subs geven deze harde werkers de power om door te gaan.”

Zeven dagen per week open
Het nieuwe SUBWAY restaurant in Laagraven is dagelijks geopend. Van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en zondagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur. Met 52 zitplaatsen is het een betrekkelijk ruim filiaal.

Submarine sandwich
SUBWAY restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches‘ of ‘Subs’. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Bij SUBWAY restaurants kunnen gasten kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met hun keuze aan versgebakken brood, groente, kaas en saus. De Sandwich Artist stelt de Sub samen in overleg met de gast en bereidt deze voor zijn ogen. Daarnaast zijn bij SUBWAY restaurants onder andere heerlijke salades en versgebakken Cookies verkrijgbaar.

Over de SUBWAY organisatie
SUBWAY restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels ruim 44.800 vestigingen in 112 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel 178 SUBWAY restaurants. Bij SUBWAY restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke Subs, bereid op versgebakken brood. Elke Sub wordt ter plekke, voor de ogen van de gast bereid. De SUBWAY formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij consumenten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.

 

 

Categories:
  Nieuws, Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000