Haarlem begroet derde SUBWAY restaurant

Door VHGK 3 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Haarlem begroet derde SUBWAY restaurant

Haarlem, 2 november 2015 – Het derde SUBWAY restaurant van Haarlem is een feit. Aan de rand van het centrum is afgelopen week een kersverse franchisevestiging geopend. De grootste quickserviceformule ter wereld, te herkennen aan het groengele logo, is nu ook te vinden aan de Grote Houtstraat 161, tegenover de Gall&Gall en pal naast de Zeeman.

SUBWAY Haarlem is zeven dagen per week geopend; maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur en op zondag van 11.00 tot 19.00 uur. Ondernemer Kardou Mohamad (35) is trots op de locatie van zijn zaak, op ongeveer tien minuten lopen van zijn andere SUBWAY restaurant, aan de andere kant van het centrum. “Opnieuw een lekker druk punt, met veel toestroom van fietsers en voetgangers. En met 28 zitplaatsen is er altijd plek om rustig te genieten van een versbereide Sub.”

Bewezen formule
Deze kersverse SUBWAY store is de tweede franchisevestiging van Kardou Mahamad, die Business Leadership studeerde in Londen en zijn hele werkende leven leidinggevende functies bekleedde bij een andere wereldwijd actieve quickserviceformule. In 2014 werd hij eigenaar van het SUBWAY restaurant aan De Krocht 12 en sinds vorige week heeft hij er dus een vestiging bij. “Wat mij zo aanspreekt in de SUBWAY formule is de snelle bereiding, de versheid van de broodjes, de ingrediënten én de klantgerichtheid. Een bewezen formule, met schaalvoordeel en ondersteuning door aanwezige expertise binnen het bedrijf. De SUBWAY organisatie investeert in het merk, beschermt het merk en ontwikkelt nieuwe producten. Op die manier kunnen we altijd inspelen op nieuwe trends. Zo’n goed georganiseerd franchiseconcept maakt het ondernemen wat makkelijker.”

Submarine sandwich
SUBWAY restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘Subs’. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast deze Subs zijn bij SUBWAY restaurants onder andere overheerlijk flatbread, salades en Amerikaanse Cookies verkrijgbaar. Gasten kunnen ook bij dit nieuwste SUBWAY restaurant kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met hun keuze aan brood, groenten, kaas en saus. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het brood wordt ter plaatse gebakken en belegd met heerlijke ingrediënten. De bereiding duurt slechts tweeënhalve minuut.

Over de SUBWAY organisatie
SUBWAY restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels ruim 44.350 vestigingen in 111 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel 173 SUBWAY restaurants. Elke Sub wordt ter plekke, voor de ogen van de klant bereid. De SUBWAY formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij consumenten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000