SUBWAY restaurants in Guinness Book of Records

Door VHGK 3 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  SUBWAY restaurants in Guinness Book of Records

50-jarig jubileum in Las Vegas opgesierd met wereldrecord

Amsterdam, 11 augustus 2015 – Het wereldrecord ‘simultaan sandwiches maken’ is in handen van SUBWAY restaurants. Bijna 1.500 SUBWAY Sandwich Artists schreven in Las Vegas geschiedenis met een nieuw Guinness World Record. De recordpoging vond plaats tijdens de jaarlijkse conferentie van de multinational in de eerste week van augustus, die in het teken stond van haar vijftigjarig jubileum. De SUBWAY organisatie heeft alle 1.481 Subs die tijdens dit evenement zijn gemaakt, gedoneerd aan de Salvation Army (het Leger des Heils).

Vanuit de hele wereld, ook vanuit Nederland, waren SUBWAY medewerkers en fans in Las Vegas neergestreken om mee te doen aan de recordpoging. Van franchisenemers, Sandwich Artists (letterlijk: broodkunstenaars) en Development Agents tot directieleden, leveranciers en ‘special guests’. “Over de hele wereld laten onze mensen elke dag opnieuw zien garant te staan voor de lekkerste, meest betaalbare en snel bereide sandwiches”, complimenteert Suzanne Greco, SUBWAY president, haar achterban. Zelf is zij de verpersoonlijking van de American Dream; in 1973 begonnen bij de quickserviceformule als Sandwich Artist, en de afgelopen 24 jaar geeft ze leiding aan de Research & Development and Operations teams. “We zijn bijzonder trots op de toewijding van de hele SUBWAY familie, waarvan de leden vanuit de hele wereld op dit evenement waren afgekomen. Dat zegt veel over hoe betrokken iedereen zich voelt bij dit gouden jubileum, en daar profiteren onze klanten uiteindelijk weer van.”

SUBWAY restaurants in Nederland
Over de hele wereld zijn er ruim 44.000 SUBWAY restaurants, in 110 landen. Met die aantallen overtroeft deze multinational, die dit jaar 50 jaar bestaat, concurrenten in de quickservicebranche als McDonald’s en Burger King. Het is dit jaar vijftien jaar geleden dat het eerste SUBWAY restaurant van Nederland in Eindhoven haar deuren opende. Sindsdien is de SUBWAY franchiseorganisatie in hoog tempo uitgegroeid tot een van de grootste quickserviceformules van ons land. Met inmiddels 173 vestigingen heeft Nederland zich in de 21ste eeuw bewezen als ideale voedingsbodem voor SUBWAY sandwiches. De komende maanden staan er nog verschillende bedrijfsopeningen op de planning.

Persoonlijke sandwich
Het SUBWAY concept sluit goed aan op de Nederlandse broodmentaliteit. Gasten kunnen bij SUBWAY restaurants kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met hun keuze aan brood, groenten, kaas en saus. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het brood wordt ter plaatse gebakken en belegd met heerlijke ingrediënten. De bereiding duurt slechts tweeënhalve minuut.

Submarine sandwich
SUBWAY restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches‘ of ‘Subs’. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast deze Subs zijn bij SUBWAY restaurants onder andere overheerlijk flatbread, salades en Amerikaanse Cookies verkrijgbaar.

Over SUBWAY
SUBWAY restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels 44.000 vestigingen in 110 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel 173 SUBWAY restaurants. Bij SUBWAY restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke Subs, bereid op versgebakken brood. Elke Sub wordt ter plekke, voor de ogen van de klant bereid. De SUBWAY formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij consumenten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000