Total biedt beleving en service voor automobilisten langs A4

Door VHGK 3 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Total biedt beleving en service voor automobilisten langs A4

Total Aurora langs de A4 in Leiderdorp opent opnieuw de deuren. Na maanden voorbereiding is de shop de afgelopen zes weken volledig verbouwd. Volgend op de successen in Zaandam en Rotterdam-Schiebroek, is Total Tankstation Aurora de derde op rij die naar het vernieuwde shopconcept van Total werd gerenoveerd. Waar is het beter uitpakken met een hedendaags en modern tankstation van 300 m² beleving en gezelligheid, dan aan één van de drukste rijkswegen van Nederland?

“Total Aurora is na Zaandam en Rotterdam-Schiebroek het grootste tankstation dat we in de nieuwe stijl hebben omgetoverd. Het heeft niets meer van doen met een traditioneel tankstation, maar gaat een grote stap verder. Naast de moderne designaspecten is het tevens een station waar we een vernieuwd assortiment voorstellen”, stelt Vincent Leroy, Directeur Retail Total Nederland.

Rustpunt onderweg
Het station is een rustpunt voor mensen onderweg en biedt zitplaatsen aan zijn bezoekers aan. Er zijn oplaadpunten voor mobiele apparaten en er is gratis WiFi. Zo krijgen bezoekers de kans om rustig mails en social media te bekijken. Met een uitzicht op het groene hart van Nederland kun je onderweg echt even rust nemen en genieten.

Koffie staat centraal in de beleving. Hiervoor werkt Total met een nieuwe koffiepartner: Illy. Vincent Leroy voegt toe: “Klanten kunnen vanaf nu contactloos betalen voor koffie. Voor wie zichzelf extra wil verwennen, is er ook exclusieve koffie van speciaal geselecteerde en gebrande Pelican Rouge-bonen aanwezig. Op Aurora kun je genieten van echte kwaliteitskoffie.”

Eet het en je weet het
Met vers bereide baguettes en ambachtelijke lekkernijen ligt de nadruk op vers en kwaliteit. Bovendien gebruikt Total nieuwe ingrediënten in de bakery. Zo bieden wij onze gasten bijvoorbeeld een baguette hoemoes en kikkererwten. “En we hebben een heel speciale topping aan het assortiment toegevoegd. Onder de naam ‘Eet het en je weet het’ willen we de gasten eens iets nieuws laten proeven. Het `Uit de muur’-concept bedient fans met haast en honger van een hartige hap uit een snackwand”, vertelt Vincent Leroy. Op Aurora komt het nieuwe Shop & Food-concept van Total echt volledig tot uiting.

Over Total Nederland
Total Nederland N.V. coördineert de marketing, distributie en verkoop van brandstoffen en smeerolieproducten in Nederland. Het bedrijf heeft ongeveer 200 medewerkers in dienst. In Nederland telt het netwerk van Total op dit moment zo’n 360 benzinestations. Daarnaast verkoopt Total brandstoffen aan handelaren en zakelijke eindverbruikers. Smeermiddelen worden onder de merken Total, ELF en Total Agri op de markt gebracht. Het bedrijf behoort tot de Total Groep, de op vier na grootste aardolie- en gasonderneming ter wereld. Het is een dynamische, internationale onderneming, die sterk is in productie, over een grote raffinagecapaciteit beschikt en een wereldwijd netwerk van 17.000 tankstations heeft. Voor meer informatie: www.total.nl.

 

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000