Zaterdag feestelijke opening Amazing Oriental

Door VHGK 4 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Zaterdag feestelijke opening Amazing Oriental

Leeuwendans in winkelcentrum Dukenburg

Nijmegen, 18 augustus – Winkelcentrum Dukenburg is komende zaterdag helemaal in oosterse sferen. Amazing Oriental heeft hier namelijk zijn eerste Nijmeegse en tevens twintigste Nederlandse winkel geopend. Een mijlpaal die de Aziatische supermarkt graag viert met alle bezoekers van het grootste winkelcentrum van Gelderland.

Amazing Oriental Nijmegen verwelkomt iedereen op deze feestelijke dag met gratis hapjes en een waaier aan acties en aanbiedingen om de smaak van Azië te proeven. Er zijn prikkelende activiteiten als kookdemonstraties (tussen 11.00 en 17.00 uur) en een heuse leeuwendans om 12.00 en 16.00 uur, en ook voor de kinderen is er genoeg te doen.
Wie tijdens de openingsdag voor vijfentwintig euro aan inkopen doet, krijgt bovendien een gratis goodiebag (t.w.v. tien euro, op is op) mee naar huis.

Authentieke oosterse gerechten
Amazing Oriental is de grootste Aziatische supermarktketen in Nederland, met in het assortiment ruim 7.000 Aziatische en exotische A-merken. In de nieuwe winkel in Dukenburg, van 900 vierkante meter groot, zijn al die authentieke Aziatische producten te vinden. Van verse groenten, noodles en een uitgebreid diepvriesassortiment met garnalen tot dimsum en Chinese serviezen en kookboeken. Tweemaal per week worden de producten uit Azië ingevlogen. “Bij ons vindt zowel de beginnende als gevorderde kok alle denkbare Aziatische boodschappen die nodig zijn om zelf authentieke oosterse gerechten te bereiden”, vertelt de trotse vestigingsmanager Kit Kwok. “In de winkel nemen we klanten mee naar het Verre Oosten om ze de Aziatische culinaire wereld te laten beleven.”

Over Amazing Oriental
Amazing Oriental is opgericht in 1986, met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels twintig vestigingen, en er werken meer dan vijfhonderd mensen. Het hoofdkantoor van Oriental Group is gevestigd in Hoofddorp (Broekermeerstraat 135). Het aanbod van levensmiddelen is in de loop der jaren uitgegroeid van zeshonderd naar meer dan zevenduizend authentieke A-merken uit Azië. Een compleet assortiment voor horecabedrijven en consumenten, geleverd door een modern distributiecentrum. Meer informatie over het bedrijf en de producten is te vinden op www.amazingoriental.com.

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000