Snelle SUBWAY® sandwich op groene scooter

Door Van Hulzen 7 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Snelle SUBWAY® sandwich op groene scooter

Telefonisch besteld, elektrisch thuisbezorgd

Amsterdam, 27 oktober 2011 – Zin in een broodje Meatball Marinara? Of liever een vetarme Veggie Delite™? Inwoners van Heerhugowaard hoeven vanaf vandaag de deur niet meer uit voor zo’n heerlijke SUBWAY® sandwich. SUBWAY® Middenwaard te Heerhugowaard is namelijk een groene bezorgservice gestart: telefonisch of digitaal besteld, binnen 15 minuten thuisbezorgd op een elektrische, energiezuinige scooter.

SUBWAY® Middenwaard is het eerste Nederlandse SUBWAY® restaurant dat gestart is met (elektrische) thuisbezorging. Online bestellen kan onder meer via www.subwaybestellen.nl. De groene bezorgservice is vooralsnog alleen in Heerhugowaard als pilot ingezet. Als het concept aanslaat, wordt de SUBWAY® bezorgservice ook in andere delen van het land uitgerold.

Fresh Catering

“Als de klant niet bij mij kan komen, zorg ik dat ik bij de klant kom”, zegt Severien Wiersma, ondernemer van SUBWAY® Middenwaard. “De SUBWAY® producten zijn hier ook uitermate geschikt voor. Je kunt kiezen uit vet- en caloriearme sandwiches, of helemaal zelf al je beleg kiezen. Ideaal als je geen tijd hebt om boodschappen te doen of te koken, maar niet wilt terugvallen op ongezonde, vette snacks. We vonden het dan ook belangrijk de bezorging op een verantwoorde manier te regelen. Vandaar de keuze voor ‘groene’ scooters.” De SUBWAY® producten lijden volgens Wiersma niet onder de bezorging. “We frituren niet, dus onze klanten lopen ook geen risico op slappe frieten. Voor onze warme sandwiches hebben we speciale warmhoudtassen. We pakken ze dubbel in en staan binnen 15 minuten na bereiding aan je deur. Dat is wat wij fresh catering noemen!”

SUBWAY® is de eerste internationale, grote naam in de fastfood-/quickservicebranche die in Nederland aan huis bezorgt. “Pizza thuis laten bezorgen is doodgewoon,” zegt Justin Goes, Area Development Manager voor Subway. “Waarom dan niet voor een sandwich of wrap? Voor ons is dit een vrij logische stap, en na Middenwaard zullen er ongetwijfeld meer volgen.”

SUBWAY® Franchise

SUBWAY® is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). De eerste SUBWAY® franchise opende in 1974. Ruim 36 jaar later is het bedrijf, met meer dan 35.000 restaurants in 98 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld. Nederland telt momenteel 91 SUBWAY® restaurants. Het doel is in 2015 de 300ste vestiging te openen. SUBWAY® is daarom actief bezig nieuwe franchisenemers te werven.

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000