Hornbach op je huid

Door VHGK 7 jaar gelden
Home  /  Persberichten  /  Hornbach op je huid

Beste ontwerp wint ‘powertool’ tattoo

Nieuwegein, 26 oktober 2011 – Hoog tijd voor een stoere tattoo? Heb je nog een plek over op je arm, borst of rug? Wie een ontwerp of idee instuurt met in de hoofdrol een echte ‘powertool’, maakt via Hornbach kans op een gratis tatoeage. Inzenden, via www.hornbach.nl/tattoo, is mogelijk tot eind november. De tatoeages worden op zaterdag 17 december gezet in een van de Hornbach-vestigingen.

Deze actie, die Hornbach voor het eerst in haar geschiedenis organiseert, maakt onderdeel uit van ‘Tooltime MacAllister’, de projectshow die Hornbach in de maanden november en december organiseert. Marketingmanager Michel van Slingerland licht toe hoe de projectshow heeft geleid tot de tattoo-actie. “Onlangs hoorden we een klant zeggen dat de MacAllister accuschroefboormachine zo’n fantastisch apparaat is dat hij deze ‘powertool’ het liefst op zijn rug wilde laten tatoeëren … Uit onderzoek is gebleken dat 24% van alle Nederlanders tussen de 18 en 50 jaar minstens één tatoeage heeft. In de leeftijdsgroep tussen 18 en 29 jaar is zelfs 31% getatoeëerd. Zo zijn we op het idee gekomen de projectshow te linken aan deze ontwerpwedstrijd. Is weer eens wat anders dan een Chinees teken, tribal, of de naam van je geliefde.” En komen de échte Hornbach-fans naar voren.

Hygiëne

Hornbach werkt voor deze actie samen met de tatoeëerders Rob van Hoeijen van Studio Remi (Utrecht) en Brendan Tangel van Tangel Art (Deventer). Beiden hebben jarenlange ervaring en werken volgens de hygiënerichtlijnen voor tatoeëren, die zijn opgesteld door het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport). Deze officiële richtlijnen zijn net als de actievoorwaarden van de ontwerpwedstrijd te vinden op www.hornbach.nl/tattoo.

Category:
  Persberichten
Dit bericht gedeeld 0 keer
 000